Galaksen Yoni

Kære væsen, havfrue, stjernemand, engel, sismofyt – eller hvad du end måtte betegne dig som …

I nat besøgte jeg galaksens yoni – hvorfra alle sjæle i vores dimension bliver født ind i det fysiske liv. Host… hva’ ba’…
Ja, den var også ny for mig.
(Og jeg synes ellers nok, jeg er rimelig generøs med magiske besværgelser, enhjørninger og portalåbninger)

Men transmissionen Galaktisk Væsen skulle åbenbart fødes herfra, så afsted med mig til en tur af episke dimensioner.

Og det er altid svært at beskrive dybe indre oplevelser med smålige ydre ord, men det var smukt. Og muligheden opstod selvsfølgeligt pgr. af de særlige konstellationer under denne mørke- og nymåne, lige præcis inden vi forlader jomfruen og træder ind i vægten, i forbindelse med det jødiske nytår, på kanten af jævndøgn og under et par stortrigoner samt Vækkelsens Tal.

Når vi skal til at indtage nye dimensioner af os selv, i takt med vores udvikling og udfoldelse, så skal vi strække os: Lad mig forklare:

Crash course i evolutionsteori 🙂

Alt udvikling – evolution, bevidsthed, samfund, religion – you name it – foregår ved gennem inklusion og transcendens som løber i en bevægelse mod stadigt større helhed og dybde. Hvert udviklingstrin inkluderer (står på skuldrene) det tidligere og indgår i en ny større helhed af orden.

Tænk på atomer der grupperes til molekyler der igen grupperes til celler til organismer – eller bogstaver til ord til sætninger til afsnit til kapitler: et ord er en større helhed end et enkelt bogstav, men kan ikke eksisterer uden bogstaverne.

På samme måde udfolder din bevidsthed sig. For hvert enkelt stadie gennemlever stadiet en fødsel, en blomstring og en afblomstring. Under afblomstringen sker der det, at du begynder at kede dig lidt, at dit liv mister lidt sin smag, du oplever til en hvis grad en lille død, for at gøre plads til noget nyt, og det nye må nødvendigvis involverer hele det du var før for at du reelt kan flytte dig og ekspandere til en ny helhed, som så igen fødes, lever og dør.

Men ligesom celler, kan din udvikling også “muterer”, skabe små fejl i koden. Små uregelmæssigheder som forstyrrer den nye helhed i at udfolde sig helt. Altså fx når du løber ind i “jamen har jeg ikke dealet med det her før?”-oplevelsen. Så er det symptomet på denne her uregelmæssighed i kildekoden. Et sted i din indre udvikling, en del af dig, som ikke helt fulgte med udviklingen, men sidder fast på et tidligere trin.

Fordi energien der gennemstrømmer alt er selvkorrigerende, tvinges du så at sige til at stoppe op, gå et skridt tilbage og samle op på delen der har låst sig fast og ikke er fulgt med. Ellers er fundamentet ikke bæredygtigt for dine fremtidige steps. Du frigør med andre ord fastlåst energi, selvkorrigerer, healer, og udløser en kraft der propellerer dig fremad.

Hvad har det med galaktisk vækkelse at gøre?

Fordi når vi skal favne større i vores udvikling – og det er vi ved nu – så er perspektiv og fleksibilitet nøgleord.

Perspektiv fordi vi fra et andet perspektiv en normalt kan se udfordringer etc. fra en anden vinkel, og derigennem udvider feltet for at nye løsninger kan lande. Fleksibilitet fordi vi ved at strække vores personlige sfære og energifelt, kan navigere friere ad vores egen bevidsthedsevolutionsspiral, og med større lethed rumme både det gamle og det nye, en mindre del og en større del af os selv, et større spænd af vores egne inde modpoler, og fra dette spænd mellem ekspansion (kærlighed, fremtid, storhed, helhed) og kontraktion (splittelse, frygt, traumer, indre barn, karmiske bånd der hindrer os etc) kan INKLUDERER begge, og dermed transcendere – åbne for det guddommelige tilførsel af energi – og dermed nå en større helhed.

Derfor åbner den kosmiske energi en portal hvorigennem vores galaktiske bevidsthed vækkes. Dels for at sætte perspektiv på vores liv forbundet til kloden, Mama Gaia, dels for at vække en langt større del af vores erindrings dybder, som rækker udover det jordiske liv, i spil, hvorfra løsninger vi end ikke havde forestillet os kan hjælpe os til at selvkorrigere de traumer eller indkapslede dele som ikke er fulgt med udviklingen videre. Både på personligt plan og globalt plan.

Herfra kan vi også opleve vores eget væsen som en del af det enorme kosmiske energinet, som rækker langt udover denne galakse. Og styrke vores fleksibilitet for nye tankeformer såvel som vores omsorg og hjerterums kapacitet til at give og modtage, udveksle med universet og kloden på et langt mere udvidet plan. Det er her vi træder ind i den kosmiske dans til rytmerne af stjernernes sang. Fra større helhed oplever vi større helhed.

Min rejse til galaksens midtpunkt
… er koncentreret i transmissionen Galaktisk Væsen.

En intens, kraftfuld og blid aktivering og healingsrejse.

Hvis du gerne vil tilføje galaktisk rejsende på dit cv, så er dette transmissionen du skal vælge 😉

Er det noget der ræsonnerer, så få den tilsendt straks lige her: Ja tak til galaktisk vækkelse og tag på tur til galaksens midtpunkt allerede i aften.

Hvis ikke, så har ordene i dette indlæg allerede blidt pustet til dit galaktiske væsen, så magien kan udfolde sig præcist til dine behov og ønsker.

FB cover Heal kærlighedstraumerne (3)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den gratis guide: Livsformålet i dit Fødselstal
.

AKTUELT

LIVSFORMÅLet I DIT FØDSELSTAL Når vi kender vores største potentialer og udfordringer, er vi godt klædt på til at realisere vores drømme.
Vil du kende dine kvaliteter, naturtalenter og udfordringer? BOOK HER

DIN LIVSRYTME OG TIMING Hvilke af dine unikke kvaliteter og udfordringer kommer særligt i spil i netop dette år? Hvornår har du medvind og hvornår har du modvind? Hvilke temaer er på spil?
BOOK HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

De 24 portalbudskaber inviterer igen i år på en rejse ind i julens velsignelser og mysterie.⁠
⁠
Skal du med?⁠
⁠
Tilmeld dig via link i bio - det koster 0 kr. at deltage.⁠
⁠
#julensmysterie #mysteriefortælling #julensånd #portaler #energi #spiritueljulekalender #fortælling #kærlighedensfødsel #lyskimet #vejviser #seer #helligefeminine #lightwork #spirituelmentor #portalåbner #templet
De 24 portalbudskaber inviterer igen i år på en rejse ind i julens velsignelser og mysterie.⁠ ⁠ Skal du med?⁠ ⁠ Tilmeld dig via link i bio - det koster 0 kr. at deltage.⁠ ⁠ #julensmysterie #mysteriefortælling #julensånd #portaler #energi #spiritueljulekalender #fortælling #kærlighedensfødsel #lyskimet #vejviser #seer #helligefeminine #lightwork #spirituelmentor #portalåbner #templet
20 timer siden
View on Instagram |
1/4
Jeg har 10 års jubilæum.⁠
⁠
I den store sammenhæng en lidt ligegyldig ting i vældet af black friday og cyper monday, thanks giving og alt det andet. ⁠
⁠
For mig er det alligevel lidt af en fejring. ⁠
⁠
Det er 10 år med store og små oplevelser.⁠
⁠
Med transformation.⁠
⁠
Med tvivl ... kan det nu bære?⁠
⁠
Med mod ... "f*ck, jeg gør det!"⁠
⁠
Med gennembrud og kvantespring - og stillestående vande af uklarhed. ⁠
⁠
Med passioneret ild og med tårerne strømmende.⁠
⁠
Med helt vildt mange forskellige oplevelser, indvielser, udfordringer, indsigter ...⁠
⁠
Og ikke mindst: med ufatteligt mange kærlige mennesker og sjæle.⁠
⁠
Nogle har krydset ind og ud på vejen - andre været med i årevis.⁠
Nogle for en kort bemærkning, andre som jeg har delt dybe rige intime øjeblikke med på rejsen gennem deres liv, hvor familiemedlemmer er gået bort, børn er født, kæmpemæssige overraskelser gennemlevet, og glimt af det guddommelige præger det hele. ⁠
⁠
Tak til jer alle <3⁠
⁠
Månetransmissioner, Alkymisten, portalrejser, kropssessioner, navneskifte, kanalisering, tantra, astro numerologi, tarot, orakel, cacao, ceremoni, energiindvielse, mysterier, magiske rejser og julekalendre. ⁠
⁠
Wow. ⁠
⁠
Jeg siger "Ja tak - og mere" til det store kosmiske felt. ⁠
Jeg fornyer mine tempelløfter og gaiakontrakt.⁠
⁠
Jeg er klar til 10 år mere <3⁠
AHO!⁠
⁠
-------⁠
ps.⁠
(Du kan i øvrigt tilmelde dig årets julekalender via link i bio - det koster 0 kr.)⁠
⁠
pps. Og du kan selvfølgeligt se jubilæumspriserne på en række udvalgte produkter - og via link i bio: Golden Days of Gratitude⁠
⁠
#julekalender #24portalersrejse #julemysteriet #10årsjubilæum #taknemmelighed #selvstændig #spiritualitetmednosser #præstinde #templet #energiformidler #kodeknækkerogmønsterbryder #månetransmissioner #alkymisten #portalrejser #portalåbner #alkymist #energiarbejder  #tempelleder ⁠
⁠
Jeg har 10 års jubilæum.⁠ ⁠ I den store sammenhæng en lidt ligegyldig ting i vældet af black friday og cyper monday, thanks giving og alt det andet. ⁠ ⁠ For mig er det alligevel lidt af en fejring. ⁠ ⁠ Det er 10 år med store og små oplevelser.⁠ ⁠ Med transformation.⁠ ⁠ Med tvivl ... kan det nu bære?⁠ ⁠ Med mod ... "f*ck, jeg gør det!"⁠ ⁠ Med gennembrud og kvantespring - og stillestående vande af uklarhed. ⁠ ⁠ Med passioneret ild og med tårerne strømmende.⁠ ⁠ Med helt vildt mange forskellige oplevelser, indvielser, udfordringer, indsigter ...⁠ ⁠ Og ikke mindst: med ufatteligt mange kærlige mennesker og sjæle.⁠ ⁠ Nogle har krydset ind og ud på vejen - andre været med i årevis.⁠ Nogle for en kort bemærkning, andre som jeg har delt dybe rige intime øjeblikke med på rejsen gennem deres liv, hvor familiemedlemmer er gået bort, børn er født, kæmpemæssige overraskelser gennemlevet, og glimt af det guddommelige præger det hele. ⁠ ⁠ Tak til jer alle <3⁠ ⁠ Månetransmissioner, Alkymisten, portalrejser, kropssessioner, navneskifte, kanalisering, tantra, astro numerologi, tarot, orakel, cacao, ceremoni, energiindvielse, mysterier, magiske rejser og julekalendre. ⁠ ⁠ Wow. ⁠ ⁠ Jeg siger "Ja tak - og mere" til det store kosmiske felt. ⁠ Jeg fornyer mine tempelløfter og gaiakontrakt.⁠ ⁠ Jeg er klar til 10 år mere <3⁠ AHO!⁠ ⁠ -------⁠ ps.⁠ (Du kan i øvrigt tilmelde dig årets julekalender via link i bio - det koster 0 kr.)⁠ ⁠ pps. Og du kan selvfølgeligt se jubilæumspriserne på en række udvalgte produkter - og via link i bio: Golden Days of Gratitude⁠ ⁠ #julekalender #24portalersrejse #julemysteriet #10årsjubilæum #taknemmelighed #selvstændig #spiritualitetmednosser #præstinde #templet #energiformidler #kodeknækkerogmønsterbryder #månetransmissioner #alkymisten #portalrejser #portalåbner #alkymist #energiarbejder #tempelleder ⁠ ⁠
2 dage siden
View on Instagram |
2/4
Andre end mig, der savner live cacao ceremoni?⁠
⁠
Gongen siger JA.⁠
Cacao siger JA.⁠
⁠
Gad vide, hvornår det skal være?⁠
⁠
Ps. husk at du kan bestille din egen ceremonielle cacao fra cacaotemplet via link i bio 🥰⁠
⁠
#cacaomama #sacredspace #cacao #cacaoceremony #shaman #inservice #sacredalchemy #priestess #gong #vibration #soundbath #returninghome #innerwork #community #alignment #superpowers #indreressourcer #nærvær #ceremoni #sidsteår #altar #alter #oracle #thetemplewithin
Andre end mig, der savner live cacao ceremoni?⁠ ⁠ Gongen siger JA.⁠ Cacao siger JA.⁠ ⁠ Gad vide, hvornår det skal være?⁠ ⁠ Ps. husk at du kan bestille din egen ceremonielle cacao fra cacaotemplet via link i bio 🥰⁠ ⁠ #cacaomama #sacredspace #cacao #cacaoceremony #shaman #inservice #sacredalchemy #priestess #gong #vibration #soundbath #returninghome #innerwork #community #alignment #superpowers #indreressourcer #nærvær #ceremoni #sidsteår #altar #alter #oracle #thetemplewithin
4 uger siden
View on Instagram |
3/4