Venus på aftenhimlen

Venus’ rejse over himlen, og tilsynekomst som hhv. morgen- og aftenstjerne, er nært beslægtet med en af historiens ældste myter: Fortællingen om himmeldronningen Innanas færd igennem Underverdenen.

Som alle myter, fortæller Innanas Rejse os om, hvad det vil sige at være menneske – og særligt for denne myte; hvad det vil sige at være menneske i limbo mellem en gammel og en ny verden.

Venus bevæger sig i en cyklus på ca. 18 mndr..
Ca. 9 mndr som Morgenstjerne, fulgt af 9 mndr. som Aftenstjerne og derefter en periode på omkring 40 dage, hvor hun helt forsvinder ned bag horisonten, for så at genfødes som Morgenstjerne igen.
Cyklussen gentages.

I 2020 er hun særligt synlig i de tidlige aftentimer, ja på en klar aften, kan man ikke undgå hendes klare stråleglans. Hun er da også det tredjeklareste himmellegeme efter Solen og månen.

D. 13. maj forsvinder hun imidlertid for en stund.
Og både hendes særlige nærvær og forestående forsvinden kom der denne podcast ud af en sen nattetime på Radio4.

Venus/ Inannas (den lille lyse) cyklus danner et pentagram eller rose. 
Jorden er den lille blå i midten. 
Solen er den store gule. 

Fra d. 13. maj 2020 bevæger Venus sig “ned” og ind i et indadvendt loop, hvilket er hendes retrogradfaser. 

Innanas Mysteriefortælling

Tag med på en mysterierejse ind i Innanas fortælling, og dybt ned i Underverdene, for at hente glemte dele af dig selv hjem.

Du får adgang til den 48 min. lange rejse, som du kan afspille, når det passer dig, såvel som bonusmaterialet om de 7 portalers relation til chakrasystemet og gudinden Innanas historie.


  Ja tak – jeg vil gerne modtage adgang til filerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den gratis guide: Livsformålet i dit Fødselstal
.

AKTUELT

LIVSFORMÅLet I DIT FØDSELSTAL Når vi kender vores største potentialer og udfordringer, er vi godt klædt på til at realisere vores drømme.
Vil du kende dine kvaliteter, naturtalenter og udfordringer? BOOK HER

DIN LIVSRYTME OG TIMING Hvilke af dine unikke kvaliteter og udfordringer kommer særligt i spil i netop dette år? Hvornår har du medvind og hvornår har du modvind? Hvilke temaer er på spil?
BOOK HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM