Ceremoni

Ceremoni – hvorfor?

Ceremonier kan styrke sindet og underbevidsthedens trivsel, og hjælper dig til at at balancere flere dele af dit indre system – til stor fordel for din ydre oplevelse af verden. 

Ceremonier består af flere ritualer og har altid en indre struktur. 
Den indre struktur er designet til at tage dig igennem en forandringsproces – en proces som afsætter et spor i dit tankesæt, handlemønster og/eller din bevidsthed.

Dit bevidste nærvær om, at: “nu er det her jeg er, og denne intention jeg arbejder med” sender et kraftigt budskab til hele dit sind og underbevidsthed.

Ceremonier er med andre ord et stærkt redskab til at kommunikerer med dit underbevidste ubevidste, og så at sige “installere” din intentioner.
Når ceremonien finder sted med kraften af fællesskabet bag sig, er virkningen langt stærkere og effekten mere omfattende. 

Fælleskabet forstærker nemlig din bevidstheds opmærksomhed, forstærker energier og nuancerne bliver mere mangfoldige, når energien arbejder gennem flere individuelle personer. 
Derudover er mennesker flokdyr, så fælleskabsbehovet er en langt stærkere drift, end de fleste faktisk giver plads til i et moderne liv. 

Ceremonier går lige så langt tilbage som menneskelig intelligens, og har til formål at:
– konsolidere fælleskabet,
– forstærke kommunikationen mellem det bevidste og underbevidste, 
– aflejre et kraftigt manifestationssignal
– skabe tryghed og tilhørsforhold til vores fortid, nutid og fremtid
– grounde dig i dig selv, i nuet, i din verden

… og selvfølgeligt meget mere eftersom individuelle ceremonier altid har deres eget liv, agenda og formål.


Ceremonier – hvorfor Cacao?

Ren rå ceremoniel Cacao lever op til en række standarder for forarbejdning, bæredygtighed og forhandling. 
Fordi det i den grad er cacaoens energetiske kvaliteter, som er relevante ift ceremoniel brug, er hele cacaoens kredsløb fra jord til ceremoni vigtig. 
Derfor er ceremoniel cacao en standard i sig selv. 
Og effekten med Mathilde kakaomælk er ikke den samme 🙂

Ceremoniel Cacao er 100% ren cacao, fuldt lovligt at indtage. Og på grund af de mange aktive stoffer, mineraler, nervetransmittere i Cacaos sammensætning, har indtagelse af cacao en fysisk mærkbar lettere “euforiserende” effekt, selvom der ingen euforiske stoffer er i. 

Cacaos naturlige aktive stoffer, forøger bla. blodgennemstrømningen omkring hjertet og mellem højre-venstre hjernehalvdel. 
Og udløser serotonin – som får dig til at slappe af og føle dig godt tilpas. 

Energetisk besidder Cacao også store kvaliteter.
Og det er selvfølgeligt også derfor, vi benytter den ceremonielt. 
Blandt andet er Cacao et fantastisk middel til at arbejde med overflod, dels fordi cacao er en plantedeva der i sig selv er overflodsbetonet, men også fordi cacao har en stor plads i vores kollektive bevidsthed og historiske bevidsthed: 
Cacaobønner er nemlig en af de tidligste valuta, som kan opbevares, fluktuerer i værdi efter markedsværdien, og derfor er stærkt knyttet til konceptet penge


Ceremonileder

Alle kan lave ceremonier. 

Og ceremonier kan se ud – indvendigt og udvendigt – på uendeligt mange måder, helt afhængigt af formål, tradition og ceremonileder. 
Der er ikke én rigtig måde af afholde ceremoni.
Effekten er tilsvarende virkeligt varierende. 

Jeg er uddannet Cacao ambassadør, formidler og ceremonileder – og ja  – det ER en uddannelse. 

Og grunden til at jeg er uddannet, fremfor bare at kaste mig ud i det, er :

at når man leger med heftige energier, er det virkeligt godt at vide, hvad man laver. 

Det er et udtryk for respekt for den tradition, som brugen af plantemedicin runder af, såvel som en helligholdelse af mysterierne knyttet til brugen af netop Cacao. 

Uden mysterieforståelsen – ingen dybde.
Uden dybde  – ingen effekt
Uden det dybe kendskab til, hvad man arbejder med som ceremonileder sker en forplumring af energier, en forvrængning af den iboende kraft, og en misligeholdelse af samarbejdet med selve
cacaointelligensen, som reelt er det, der virker. 


Får jeg ikke nogen effekt af de kosmiske energier – månen og alt det halløj, hvis jeg ikke kommer?

Selvfølgeligt gør du det. 
De kosmiske energier påvirker os, uanset om vi er bevidste om dem eller ej, uanset om vi “tror” på dem eller ej. 

Grunden til at vi alligevel vælger at mødes og være i ceremoni sammen, er bla. for at hjælpe de bevidste og det ubevidste dele af dig til at artikulere, hvad der foregår. 
Fordi energien påvirker vores liv, kan vi med de informationer klæde os på. 
Og ceremonier holder et felt, hvorigennem du får direkte mulighed for at præge, hvordan dit system samarbejder eller modarbejder de energier. 

Kort sagt: når du bevidst samarbejder med de energier der er på spil, får du meget mere ud af dem, kan rykke dig hurtigere, lettere og dermed også med større glæde. 
Endelig er det at møde i fællesskab en helt essentiel nødvendighed for almen trivsel.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den gratis guide: Livsformålet i dit Fødselstal
.

AKTUELT

LIVSFORMÅLet I DIT FØDSELSTAL Når vi kender vores største potentialer og udfordringer, er vi godt klædt på til at realisere vores drømme.
Vil du kende dine kvaliteter, naturtalenter og udfordringer? BOOK HER

DIN LIVSRYTME OG TIMING Hvilke af dine unikke kvaliteter og udfordringer kommer særligt i spil i netop dette år? Hvornår har du medvind og hvornår har du modvind? Hvilke temaer er på spil?
BOOK HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM