Magisk navneskifte

Når der mangler noget mere fylde i livet …

Der er mange grunde til at vælge at skifte navn.

Nogle ønsker et nyt navn i forbindelse med skilsmisse – andre i forbindelse med at de har gennemgået en større livsændrende udvikling og ønsker at markere ændringen med et nyt navn.

De fleste jeg møder, har en klar fornemmelse af at de gennem mange år har arbejdet med sig selv og nu er nået et glasloft. Altså har fornemmelsen af ikke at kunne flytte sig mere ved egen hjælp, og de kommer for at få hjælp til at skifte navn for at kunne få øje på de “blinde vinkler”, skygger eller programmer som bliver ved med at hindre dem i at realisere deres drømme. Mine kunder er velfungerende og succesfulde mennesker, der på trods af et “godt liv” fornemmer at der må være noget mere …

Uanset om man anskuer numerologien som et udviklingsredskab på lige linie med andre typeindikatorsystemer (som fx enneagrammet, udviklingsastrologi etc.) eller man arbejder med numerologien som et spirituelt energiredskab (og bruger en terminologi som rummer magi, sjælsvibrationer og vibrationer), så er effekten af et navneskifte en stor oplevelse.
En oplevelse som bringer dig i tættere kontakt med dine indre værdier, din kerne og som hjælper med at skifte de briller vi oplever verden igennem. Det betyder, at vi får en enestående mulighed for at se, hvor det er vi holder os selv tilbage, hvor det er vi ubevidst følger leveregler og mindset, som måske ikke engang er vores egne, og som er uhensigtsmæssige i forhold til at opnå de resultater, vi gerne vil skabe i livet.

Den esoteriske numerologi arbejder ud fra grundtanken om, at alt er vibration – både udtrykt gennem dine fødselstal og gennem de navne du er givet. Spørgsmålet er så, om de vibrationer samarbejder eller modarbejder hinanden – om deres forkellige frekvenser skaber disharmoni eller harmoni med hverandre – og endnu vigtigere: Hvordan du forholder dig til de tilstedeværende energier.

Personligt arbejder jeg ud fra devisen, at vi alle er fuldstændigt unikke individer, og at vi alle rummer både en ædel essens og en række sjælskvaliteter – og at vi kan indstille vores navne til at støtte os i at leve og udtrykke dem. Og at det fører til en mere kontinuerlig oplevelse af meningsfylde i livet, tilfredshed og overskud i hverdagen. En følelse af at komme hjem i sig selv.
Men navneskiftet gør det ikke af sig selv: dit selvansvar og selverkendelse såvel som villighed til at gøre en indsats, er det der i sidste ende giver resultater.

Du skal ikke skifte, hvis du bare gerne vil ha’ et lettere liv. For navneskiftet er en vild proces – og vejen til de “højere” vibrationer går gennem dybdegående arbejde med dig selv og dine mønstre.

Processen som et navneskifte sætter igang er ikke for alle.
Det indleder en længerevarende proces, hvor du lærer dig selv bedre at kende og dermed kommer i langt bedre kontakt med dine behov og drømme, vaner og mønstre på godt og ondt. Derfra åbnes så muligheden for at ændre dem.
At transformerer uhensigtsmæssige handlemønstre til hensigtsmæssige tager tid og kræver dedikeret indsats – det er med andre ord ikke noget som dit navneskifte på magisk vis kan klare for dig.

Navneskiftet åbner døren – du må selv gå vejen.

KristineØjken blog-separator mini
Numerologien kan bruges til at arbejde med vibration på mange forskellige måder. Ved en personlig session er den et fantastisk redskab til at fjerne slør fra vores øjne, så vi pludseligt kan se, hvad det er, der har holdt os tilbage i at udleve vores inderste drømme og længsler.  Et navneløft skruer med tiden op for livsfylde, magnetisme og lader din medfødte storhed komme til sin ret. Livet udfolder sig ganske enkelt anderledes, når vi kender os selv.

I sessionen tolker jeg ikke kun på din grundenergi, årsenergi og vibrationen i dine nuværende navne.
Vi taler også om, hvilke temaer der har været særligt i fokus gennem dit liv, og hvor din essens og inderste drømme gerne vil hen. Vi taler om dine unikke ædle kvaliteter, som gerne til vil udtryk, det dit hjerte hvisker om, og hvordan du gerne ser din hverdag og fremtid udspille sig.

Allerede inden sessionen har jeg sat gang i en energetisk kalibrering, så din vibration bliver løftet, og den magiske portal ind til dine sjælsværdier bliver åbnet på klem, så dit højeste selv får lov at deltage.
Jeg har på forhånd lavet alle de beregninger der kræves, så der ikke går tid fra vores tid sammen.

Du får efterfølgende tilsendt navnelister, så du kan vælge dine nye navne – og selvfølgelig instrukser i, hvordan du skifter. Og når dit nye numeroskop ligger klart, får du det tilsendt digitalt.

Det du betaler for er min forberedelse, min erfaring og ekspertise og tiden vi bruger sammen.
Når sessionen er overstået, er produktet leveret. Og selvom jeg selvfølgeligt gerne svarer på relevante spørgsmål efterfølgende, så må du påberegne ekstra udgifter, hvis du gerne vil gå dybere.

Jeg kan ikke på forhånd sige dig, hvad du kan beholde, og hvad du skal ændre. Pointen er at rydde ud i alle de mønstre og blokeringer, som ikke tjener dig længere.

Sessionen som varer ca. 2 timer foregår over skype.

Skriv til mig på kristine@mightyfine.dk, hvis du har spørgsmål.

Pris: 15.000 kr. eksl. moms.

Står du et lidt lavvandet sted i dit liv, så skriv til mig for en betalingsordning.
Du finder mig via kristine@mightyfine.dk

KristineØjken blog-separator mini

BONUS

I mit numerologiske virke, er det vigtigt for mig, at du ikke føler “dig tabt”, når det nye navn træder i kraft. Derfor tilbyder jeg en 30 min. opfølgende session efter dit navn er blevet godkendt. I denne session sætter vi en healing igang, som hjælper til at slippe de uhensigtsmæssige mønstre og integrerer dine nye navnevibrationer dybt i dig.
Den kan du booke op til 3 mndr. efter navnesessionen.

KristineØjken blog-separator mini

VIGTIGT

Det er vigtigt for mig, at du forholder dig aktivt til dit valg af numerolog. For dit oplevede resultat, er fuldstændigt afhængigt af dig – ikke af mig, min indsats eller dit numeroskop.

Det er også vigtigt, at du forholder dig til, hvilke type numerolog du vælger og hvilken skole de repræsenterer. Dvs. den underliggende filosofi, som de arbejder ud fra.
Hvorfor det? Fordi vi står i en brydningstid, og det betyder at to modsatrettede underliggende paradigmer er i spil. Og alt efter hvad du vælger, køber du ind i en langt større energistruktur, end hvad der umiddelbart bliver præsenteret på overfladen.

Jeg arbejder IKKE med undernumeroskoper. Det er der selvfølgeligt tungtvejende argumenter for.

Jeg arbejder slet ikke ud fra forståelsen for at nogle vibrationer er DÅRLIGE. Fordi der er ikke noget her i verden der er dårligt – kun dårlig håndtering af det.

Hvad siger andre …

"Jeg er så taknemmelig for skiftet. Mildhed i livet og højere integritet.
Jeg kan mærke, at alt det, jeg har knoklet for, lander helt ubesværet nu. Magi!
Men det allerbedste er nok, at mit temperament er skiftet - min gamle hidsighed og galde er helt forsvundet. HELT forsvundet!!! Det er altså fantastisk.
Så igen, tusind, tusind tak! Jeg er så taknemmelig!"

Kristine Øjken