Supermåne – Lady Luna & Mama Gaia skaber magisk portal

Lady Luna og Mama Gaia har i fælleskab med de øvrige himmelhealere skabt et oplysningsfelt af ekstreme dimensioner – nu er tiden til at forene vores spirituelle identitet med vores menneskevæsen, smelte de to sammen i et alkymistisk ægteskab, hvor vi for første gang i umindelige tider, hvis nogensinde, bliver bedt om at fuldt erindre hvem vi er, og med åbne øjne indtage vores guddommelige værdighed i menneskeform Mama Gaia har over længere tid arbejdet på, at gøre det let for os at skabe et stabilt rodnet af forbundethed til vores jordiske eksistens, så vi kan trække på den fulde energi fra den fysiske verden Samtidigt har vi hele året oplevet koder af stjerneenergi, der som signalnøgler har åbnet op for vores sinds døre, så vi har kunne rejse på tværs af dimensioner for at genfinde tabte, glemte eller ny information til denne inkarnation. Under denne fuldmånes skær – den mest powerfulde vi kommer til at opleve indtil 2036 – først om 2 fulde 9 årige cykluser – healer vi dybt gennem 16/7 de dybeste karmiske erindringer om skyld og skam over hvem vi er og ikke mindst tabuerne omkring seksualitet og krop. Vi bliver mindet om vores værdighed og indflydelse som guddommelige væsner – så den identitet igen kan sætte dagsordenen i den ydre verden og fra et nyt bevidsthedsniveau Vi bliver klargjort til 2017 og de kommende 9 år, som bliver altafgørende for vores fortsatte eksistens i samspil med Mama Gaias overflod og gavmildhed. Vi bliver groundet til vores jordiske liv, så vi kan sammensmelte vores spirituelle side med vores dagligliv, ære vores evne for fælles kærlighed, nydelse og ekstase, og træde ind i repræsentantskabet som hele mennesker – harmoniseret i den indre spænding mellem de to kosmiske urkræfter af lineær og cirkulær karakter. De 1000 gyldne år – himmerige på jord – ligger lige for næsen af os som et fantastisk potentiale, der venter på at blive manifest Det er op til os at få det til at ske. Træd ind i din storhed. Sæt din gps på kompromisløshed når det gælder dine standarder for verden omkring dig. Tillad ingen middelmådighed – for som formidler af din unikke energi, arbejder du for menneskeheden -ikke din egen ydmyge hverdagsperson. Jeg ser det ske!

Et billede slået op af Kristine Øjken (@kristineojken) den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den gratis guide: Livsformålet i dit Fødselstal
.

AKTUELT

LIVSFORMÅLet I DIT FØDSELSTAL Når vi kender vores største potentialer og udfordringer, er vi godt klædt på til at realisere vores drømme.
Vil du kende dine kvaliteter, naturtalenter og udfordringer? BOOK HER

DIN LIVSRYTME OG TIMING Hvilke af dine unikke kvaliteter og udfordringer kommer særligt i spil i netop dette år? Hvornår har du medvind og hvornår har du modvind? Hvilke temaer er på spil?
BOOK HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM