VIBRATIONS KALIBRERING

Jeg er uddannet indenfor flere forskellige healingstyper, og har sammensat en yderst powerfuld metode til at arbejde med vibrationer på.

Jeg har altid vidst, at vi alle rummer en fuldstændigt guddommelig side, det jeg kalder vores indre gudbid. Når vi skaber kontakt til denne del af os selv, som er i direkte kontakt til universet, gud eller den altigennemstrømmende bevidsthed (kært barn mange navne), så kan vi skabe uden begrænsning.
Det smukke ved denne form for arbejde er, at vi samarbejder. Dvs. jeg har ikke nogen særlig funktion udover at være den der så at sige styrer “fjernbetjeningen” – min eneste rolle er at afgive en række befalinger og bevidne, at de sker i dig.

Det betyder at vi kan “trække” uhensigtsmæssige handlingsmønstre og overbevisninger ud af dit energisystem, vi kan finjusterer dit system til lettere at integrere dit numeroskop – eller give slip på et tidligere navne setup. Så at sige downloade dit nye numeroskop direkte i dit system og integrere det på alle planer, sådan at det ikke skal bruge energi på at lære det at kende, men du i stedet kan gå direkte til at opleve mere fra dit nye numeroskop.

En session foregår over skype eller telefon og koster 250 kr. pr. påbegyndt kvarter. Du booker HER
KristineØjken blog-separator miniKristineØjken blog-separator mini

Hvad siger andre?

Jeg har haft rigtigt mange skønne mennesker igennem hænderne til denne særlige måde at arbejde med vibrationerne på, og resultaterne har overrasket alle. Her er nogle af deres kommentarer:

“Kære Kristine,
Det var skønt at se dig og være dine hænder – jeg er så småt landet efter din behandling og en vild weekend. Du kan virkelig noget, hvad det er har jeg ingen ide om, men wow jeg kan mærke en stor forandring på flere planer Det er som om mit værd og tro på mig selv er blevet styrket. Jeg kan stadig mærke at grænser er svære at sætte, men der er helt klart også sket noget på den front. SÅ mange mange tak”

KristineØjken blog-separator miniKristineØjken blog-separator mini

“Jeg fik et klart billede af at stå i en bus og have haft mit blik fæstet til gulvet og til sæderne, uden at kunne løfte det højere. Det, jeg fik vist, sessionen hjalp mig med, var at kunne løfte blikket og give mig mulighed for også at kigge ud, kigge rundt. Det intensiverede presset på mine lunger men føltes glædesfyldt. som en lettelse, fordi det ville give mig mulighed for at planlægge fremad og at kunne tage verden ind på en mere kærlig måde. Og nu kan jeg tage solskin ind i stedet for at se det som skygge eller solskin i gulvhøjde.”

KristineØjken blog-separator miniKristineØjken blog-separator mini

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den gratis guide: Livsformålet i dit Fødselstal
.

AKTUELT

DIT LIVSFORMÅL I DIT FØDSELSTAL Når vi kender vores største potentialer og udfordringer, er vi godt klædt på til at realisere vores drømme.
Vil du kende dine kvaliteter, naturtalenter og udfordringer? BOOK HER

DIN LIVSRYTME OG TIMING Hvilke af dine unikke kvaliteter og udfordringer kommer særligt i spil i netop dette år? Hvornår har du medvind og hvornår har du modvind? Hvilke temaer er på spil?
BOOK HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM