Vibrationernes ladning – ændring af tolkningerne

I disse år sker der et en gigantisk forandring på verdensplan – både i det ydre og i det indre. Og vi står nu i en tid, hvor at vores primære spirituelle funktion er at heale karmisk bagage og traumer i os selv, for at rense det kollektive felt, så verden kan gennemgå den uundgåelige og nødvendige transformation – uundgåelig og nødvendig ift. en bæredygtig sameksistens på jorden.

Derfor er selvudvikling, bevidsthedsgørelse, coaching, mentoring og spiritualitet en af de mest voksende interesser og tendenser – uanset om det kommer i forklædning af Kernesund Familie, Palæo og Rawfood trends, eller vi taler om bæredygtigt forbrug, energi og tværkulturelt samarbejde.

Og hvad har alt det her så med numerologi og forståelsen af talværdierne at gøre?

Jo ser du. Alle produkter af menneskehedens sind, logik, kærlighed og skaberkraft, er også produkter af samtiden de blev skabt i. Den numerologi som vi kender idag, har sine rødder tilbage i patriarkalsk og mandsdomineret samfund, på en tid hvor ligestilling og ligeværdighed mellem kønnene var lige så ukendt som walkmanen er for en 10 årig idag.

Det vil sige, at de energier som repræsenterede noget, der på den tid var fremmedartet, utrygt og helt igennem utænkeligt, fik et kollektivt prædikat af noget skamfuldt, forkert, syndefuldt eller i mindste fald afvigende. Den samlede praksis af den eksisterende opfattelse, har lagret sig i vores kollektive hukommelse, og derfor har vi så at sige “overtaget” prædikater for bestemte vibrationer uden helt at stille spørgsmålstegn ved dem. Ligesom vi som børn lærer vaner og tankemønstre, som vi så ubevidst gentager som voksne.

Det er lidt tankevækkende, at en overvejende del af de vibrationer som vi synes “driller” indenfor numerologien, eller opfatter som tunge og uhensigtsmæssige, alle rummer et element af Det Guddommelige Feminine Paradigmes Energi.

15/6 den magtfulde, indflydelsesrige og forførende dominansvibration, som også taler om saftig seksualitet og instinktive begærsdrifter.
16/7 lederskabet for fokuseret kærlighed som indeholder en af de allerstørste feminine healer- og transformationsgaver.
18/9 som taler om at herskeren for selve realiseringsprocessen, det at sætte materie på tanke- og åndsplan, og hvordan indflydelse og magt drages til denne.

Blot et par eksempler.

Min pointe er, at i takt med at Det Guddommelige Feminine Paradigme genopvækkes, så opstår mulighederne også for at vi healer hele bagagen af kollektive traumer forbundet med det feminine – og ændres selvfølgeligt også ladningen af de enkelte vibrationer.

Vi taler ikke idag og imorgen. Jeg kommer ikke til at give 16/7 ud i et numeroskop. Men spillereglerne ændres selvfølgeligt også her. Og derfor er presser det sig også på, at vi åbner op for at se skønheden i selvsamme tal, som tidligere er blevet skyet. Derfor giver det mening at opleve vibrationernes fulde spektrum, og at tage på opdagelse ind i deres gaver og udfordringer.

For i takt med at menneskehedens kollektive bevidsthed ændres, så ændres også de vibrationelle ladninger og betydninger i udtrykket herfor: de spirituelle love – herunder loven om energi i tal og navne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den gratis guide: Livsformålet i dit Fødselstal
.

AKTUELT

LIVSFORMÅLet I DIT FØDSELSTAL Når vi kender vores største potentialer og udfordringer, er vi godt klædt på til at realisere vores drømme.
Vil du kende dine kvaliteter, naturtalenter og udfordringer? BOOK HER

DIN LIVSRYTME OG TIMING Hvilke af dine unikke kvaliteter og udfordringer kommer særligt i spil i netop dette år? Hvornår har du medvind og hvornår har du modvind? Hvilke temaer er på spil?
BOOK HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM