Tallene 3 og 7

Lidt om den arketypiske energimasse i tallene 3 og 7.

3 handler om følelsesmæssig sensitivitet og en indre værdifornemmelse, så man ærligt kan dele sine følelser med andre uden frygt for at være forkert.
7 handler om tillid til universet og reflektionen af universet i en selv.

Tallene deler det, at visdom udvikles gennem erfaring – dvs. den direkte oplevelse af, hvordan forskellige følelser føles. Det kan nogle gange føles som en meget hård måde at få sin erfaring på, men når erfaringen først er gjort, så mestres den. For man kender dybderne og implikationerne af den fulde oplevelse.

Det er bla. derfor at både 12/3 og 16/7 lynhurtigt kan opfattes negativt. For vi har ganske enkelt mest kollektiv hukommelse og erfaring med vibrationerne i deres læringsperiode.
Efterhånden som vi arbejder bevidst med vibrationerne, og flere og flere oplever deres kvaliteter, styrker og fantastiske potentialer, så “renses” der også ud i opfattelsen af dem som udelukkende negative.

Alle tal tager nuancer efter de tal de optræder med. 3 og 7 isoleret set, har hver deres energetiske aftryk og temaer – men når de fx opstår på baggrund af andre tal, som 12/3 og 16/7, så siger de andre tal noget om den måde hhv 3 og 7 kommer til udtryk på, og hvilke særlige områder de hver især dealer med.

12/3 – her består 3 af 1 og 2. Det betyder, at den særlige følelsesmæssige sensitivitet som 3 besidder – og den indre usikkerhed der følger med forstærkes af 1 tallets tilsvarende indre mindreværd og kreative kvaliteter, som hvis de ikke får udtryk, så blokerer de og bliver destruktive. 2 tallet fortæller en historie om at det særligt er i ligeværdigt samarbejde med andre, at de kreative energier og følelsesmæssig kommunikation rigtigt kan komme til udtryk.

16/7 med kombinationen af 1 og 6, handler om accept og rummelighed overfor alle de indre dele, som man skammer sig over, for at opleve helheden og samhørigheden med universet. Egoet må løftes til at viljen sættes til rådighed for et højere bedste, og kanaliserer de kreative kræfter og visionære idealer ud konstruktivt.

Grafik Kristine Øjken Prophecy 7

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den gratis guide: Livsformålet i dit Fødselstal
.

AKTUELT

LIVSFORMÅLet I DIT FØDSELSTAL Når vi kender vores største potentialer og udfordringer, er vi godt klædt på til at realisere vores drømme.
Vil du kende dine kvaliteter, naturtalenter og udfordringer? BOOK HER

DIN LIVSRYTME OG TIMING Hvilke af dine unikke kvaliteter og udfordringer kommer særligt i spil i netop dette år? Hvornår har du medvind og hvornår har du modvind? Hvilke temaer er på spil?
BOOK HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM