Sacred Living Praksis: Tid til at slippe karmiske bindinger – og kalde vores Sjælevenner frem fra skyggerne

Der bliver arbejdet på os i disse dage. Over længere tid har vi været modtagere af transmissioner fra Skaberkraften, og det der sker i disse dage hænger mere specifikt sammen med dine spirituelle forbindelser til Oltidens Ægypten og stjernesystemerne forbundet hertil.

Særligt idag d. 29. januar sker der noget særligt – og som altid svæver energifeltet og numerologien hånd i hånd. For på denne 29/2 dag er sløret mellem vores jordiske eksistens og vores sjælelige ekstra tyndt, som det altid er på 2’er dage – og med den globale 12/3 dag (2+9 = 2  + 1 for januar + 9 for global årsenergi = 12/3) er der som altid med 12/3 stor transformation og videnssamling at hente.

2 handler også om vores relationer, og ikke mindst vores energetiske udveksling med de tætteste Sjæle. Der er et Skifte igang: på relationer ift din Lysvej i Livets Åndedrag.

Det Store Skift arbejder på dine tætteste relationer – og der er altså en eller flere af dine relationer som er ved at udvikles og løftes til et spirituelt niveau. Skiftet guider lige så stille dit tjeneste for lyset i nye retninger. De Højeste Vogtere af din særlige unikke Lysvej hjælper dig her, hvor dine tætte relationer et nået til en signifikant transition: De relationer der løfter dig i dit Lysarbejde transformeres nu til et niveau højere end “bare” menneskeligt.

Ukendt
Tiden vi er i fordrer, at vi bevæger os med en klarhed og en enkelthed i verden – i tale, handlinger og tanker. Det skiftet der sker i dig som Lysarbejder, har selvfølgeligt også en effekt på dine allertætteste – og du er allerede opmærksom på det.

Netop idag og over de næste 24 timer, vil du bemærke en uro i din energi, der vil klare dit perspektiv på, hvad der er klart til at afsluttes og hvad der er modent til at tage en ny begyndelse.

Idag foregår der en indre spirituel proces i dig som enten afslutter eller finjusterer nøglerelationer i dit liv, fordi de nu er løst på et Sjæleligt og Karmisk plan. Vid at relationens dybere formål nu er udtjent – og det er tid til at forlade det fysisk, følelsesmæssigt eller spirituelt.

Idag er en relation modnet til at udvikle sig til et nyt stadie af samhørighed. Nye relationer tager deres begyndelse og vil blomstre i fuld manifestation fremover. Store skift sker idag for Lystjenere – hvilket vil forandre deres roller og pladser i jordens Lysnetværk.

Har du lyst til at åbne op for oplevelsen af energierne på sjæleplan, så kan du frit tune ind i de ophøjede energier. Besøg dit indre Tempel og lad dit åndedræt guide dig og din krop tage afsted.

Bed Skaberen og Dine Sjælsvogtere om at vise dig:

Hvem er klar til at løses fra mit energifelt nu?
Hvilke relationer er modne til at forandre sig og udvikle sig til et dybere niveau?
Hvem må jeg give slip på, forlade eller bevidst acceptere ikke længere skal indtage en central position i min livsrejse?
Hvem er ikke længere villig til at følge min vækst?

Lad tankerne flyde frit og tillad dine dybders svar, den blide hvisken fra dit hjerte at stige op til din bevidstheds overflade uden at dømme eller kritisere. Lad personen tale til dig.
Måske bliver du overrasket og modtager nye indsigter fra det de fortæller. De vil tale til dig fra sjæleplan, fra deres sjæl og ikke deres personlighed. Og de vil afsløre den Ophøjede Sandhed om jeres spirituelle bånd.
 

Bed nu om at se:Hvem er klar til at træde ind i mit liv?
Hvem er klar til at forstærke eller fordybe vores fælles bånd?
Hvem skal jeg nu træde Lysvejen med gennem næste del af min sjæls dannelsesrejse
Hvem træder frem og at berige og forstærke mit liv?Tillad igen de små bobler af visdom stige op til overfladen og trænge igennem dit sind. Stol på din indre visdom. Når du åbner et space, hvor andre kan tale med dig på sjælsniveau, åbner du samtidigt for adgangen til dybe sandheder og telepatiske kanaler.Du åbner for Sjælskærlighed.Der kommer store og flere skift nu – for nu er din guddommelige timing oprindet til at din Sjæls Lysvejs vibration er SÅ stærk, at du tiltrækker og vibrationelt kalder dine Sjælevenner frem.Vær åben for overraskelser og uforventede forbindelser. Bed om mod, hvis du skal afslutte en relation, som ikke længere tjener dig og din vækst. Når du stiller spørgsmålene ovenfor, vil du blive vist det bedste for begge parter, fordi begges Sjæle har aftalt det. Og når du samarbejder med din sjæls hvad angår relationer, vil du blive guidet til at skabe bevidste og hjertecentrerede afslutninger og begyndelser – det betyder uden at placere skyld eller dom – og i fuld accept af at personen har bidraget til din nuværende indsigt.

Du er klar til nye oplevelser blandt dine relationer – nye som gamle – og det er guidet af dit Ophøjede Hjertets behov, Lystjenstens behov for at du er blandt de rette Sjæle.

Jeg påkalder mine Sjælevenner
Jeg påkalder min kreds i Lysets Tjeneste
Jeg påkalder Mit Højere Hjertets Kærlighed

Tak. Det er Gjort. Jeg Bevidner det. Jeg ser det Ske.

unnamed (1)

En kommentar til “Sacred Living Praksis: Tid til at slippe karmiske bindinger – og kalde vores Sjælevenner frem fra skyggerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den gratis guide: Livsformålet i dit Fødselstal
.

AKTUELT

LIVSFORMÅLet I DIT FØDSELSTAL Når vi kender vores største potentialer og udfordringer, er vi godt klædt på til at realisere vores drømme.
Vil du kende dine kvaliteter, naturtalenter og udfordringer? BOOK HER

DIN LIVSRYTME OG TIMING Hvilke af dine unikke kvaliteter og udfordringer kommer særligt i spil i netop dette år? Hvornår har du medvind og hvornår har du modvind? Hvilke temaer er på spil?
BOOK HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM