Når nye vibrationer skal “gåes til” …

Har du ikke skiftet navn – så kender du dine vibrationer og føler dig hjemme i dem på samme måde, som et par gode sko lige inden de overskrider grænsen til skraldespandsstadiet. De føles behagelige, som en del af dig, og du opdager ikke rigtigt at du går rundt i dem. Det er de her vibrationer, som på mange måder er så vante, at vi ikke lægger mærke til dem, som sætter dagsordenen og er med til at skabe de dine resultater. Men selv dine resultater er blevet ret forventelige, og vi er lynhurtigt kørt ind i det vantes hamsterhjul, at det er svært overhovedet at forestille sig, hvordan det ellers kunne se ud.

Når vi så skifter navn – og dermed får et helt nyt sæt vibrationer – så skal vi tilsvarende gå dem til: lige som et par nye sko. Rent praktisk betyder det, at alle mulige knyster, buler eller mærkelige former vores essens har, skal ligesom have lov til at præge vores numeroskop – lige så vel som vores numeroskop skal have lov til at præge vores essens.

Det er denne her “gåen-til” proces som vi kalder udrensning. Hvis du er uvant med at købe nye sko – eller aldrig har prøvet det – så kunne man godt komme til at tro, at skoene når man prøver dem første gang er HELT forkerte. Og man kunne måske finde på at prøve mange førend det går op for en at det ikke er skoene der er noget galt med og det er måske heller ikke dine fødder er på monstrøs vis tilsyneladende er skabt til sko fra en anden planet. Det handler simpelthen om, at du ikke var klar over, at sko skal gåes til, før det rigtigt passer.

Du har måske fanget min pointe nu – men for lige at slå hovedet på sømmet, så gælder det med vibrationer som med sko: vi skal lære deres ekstremer at kende. Vi skal mærke hvor de støder på både på tæerne og på hælen – vi skal måske endda mærke hvor der er rigeligt plads i dem, så de trænger til et ekstra indlæg.
Først når vi kender vores sko ud og ind, er de en fryd at have på for lige præcis os – ingen andre ville mærke dem lige som os.

Så når vi skal lære vores nye vibrationer at kende, så bliver vi energetisk rusket lidt rundt i manegen, så vi helt kan mærke yderpolerne af vibrationens fulde spektrum – altså både de populært sagt negative og positive sider. For kun sådan kan vi finde den form, den balance der er lige præcis rigtig for os. Som passer som fod i hose.

Jeg har skabt et Vibrations Bibliotek, hvor man kan finde de nye vibrationer i ens navn og livstema, for når vi kender til vibrationernes fulde spektrum OG samtidigt får pirket lidt til vores indre energifelter der fuldt ud kender vibrationerne, så finder vi hurtigere til ro i netop vores balance. En lille teaser er denne fil om 14/5 og hvorfor den er så svær:

KristineOjken-Vibration-14.5-mini-300x300KristineOjken-Vibration-14.5-mini-300x300

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den gratis guide: Livsformålet i dit Fødselstal
.

AKTUELT

LIVSFORMÅLet I DIT FØDSELSTAL Når vi kender vores største potentialer og udfordringer, er vi godt klædt på til at realisere vores drømme.
Vil du kende dine kvaliteter, naturtalenter og udfordringer? BOOK HER

DIN LIVSRYTME OG TIMING Hvilke af dine unikke kvaliteter og udfordringer kommer særligt i spil i netop dette år? Hvornår har du medvind og hvornår har du modvind? Hvilke temaer er på spil?
BOOK HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM