NÅR GULDET LANDER …

At have ubegrænset tid, adgang til sin intuition og følelser, være all-round forsynet rent økonomisk kan være svært at administrere…

Det skulle man måske ikke lige sådan tro – men med overskud på de konti, åbnes der pludseligt op for andre og dybere lag at mestre i samspillet med universet.

Det er på det plan, det pludseligt bliver svært at navigere fra det nye vibrationsniveau – og det er herfra, at vi pludseligt kan opleve dyk ned i tidligere tungsind for lige at hilsen på rester af mønstre, følelser eller traumer der skal heales og slippes.

Det er en vækst uden ende – men alt det der opleves som smertefuldt i den tunge ende, bliver lettere og lettere i takt med at vi får integreret de nye vibrationer OG vi bliver dygtigere og dygtigere til at samarbejde med dem.

At mestre sine nye vibrationer, er lidt ligesom et nyt sæt spilleregler der skal tilegnes og optrænes. Herligheden i processen er når vi oplever hvordan det uhensigtsmæssige giver slip, og vi i langt højere grad end tidligere kan indtager større og større bider af vores unikke storhed, magi og magnetisme.

Har du skiftet navn, og har du lyst til at arbejde med dine nye vibrationer?
Aktivere og integrere dem hurtigere og skrue op for dem allerede i din udrensning?
Kunne du tænke dig at tage lederskab for din udrensning, mere end føle dig på sidelinjen til et af de største vibrationsskift i dit liv?

Jeg har selv været igennem både navneskifte og udrensningsproces – desuden er jeg uddannet numerolog, spirituel mentor, kanalisering og kropsterapeut – og nu har jeg skabt et 7 ugers forløb til dig i udrensning.

Forløbet er skruet sammen så du både får indblik i, hvad der ligger i dine nye navnevibrationer og livstema – vi aktiverer de dybere lag i vibrationerne og integrerer dem i dine celler samtidigt med vi arbejder med din bevidsthed og de redskaber du har til din rådighed; nemlig dine følelser, din kropsvisdom og din intuition.

Hvordan ser det nye ud? Hvordan integrerer du alt det dejlige i din hverdag? Hvordan arbejder du med vækst? Transformation? Manifestation? Modstand? Hvordan håndterer vi vores familie og andre relationer der måske ikke kan “følge” med?
Hvordan navigerer vi i numerologien – så vi ikke giver vores power væk, men henter den hjem og fokuserer den på det vi gerne vil skabe?

Det hedder KEND DINE NYE VIBRATIONER …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den gratis guide: Livsformålet i dit Fødselstal
.

AKTUELT

LIVSFORMÅLet I DIT FØDSELSTAL Når vi kender vores største potentialer og udfordringer, er vi godt klædt på til at realisere vores drømme.
Vil du kende dine kvaliteter, naturtalenter og udfordringer? BOOK HER

DIN LIVSRYTME OG TIMING Hvilke af dine unikke kvaliteter og udfordringer kommer særligt i spil i netop dette år? Hvornår har du medvind og hvornår har du modvind? Hvilke temaer er på spil?
BOOK HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM