Magdalenens og det Guddommelige Feminines 3 Traumer III

Magdalenens Traumer er det Guddommelige Feminines tre kerneudfordringer, som vi må heale i os selv og i verden, for at skabe et bæredygtigt og ligeværdigt samfund.
De blev båret af Magdalenen Maria i hendes rolle som Den Feminine Kristus

Det tredje Traume: Heksen

Som kvinden der ventede på at blive stenet eller udstødt.

Det tredje Traume har med intuition og værdsættelsen af det feminines unikhed at gøre.
Det Ubevidste Maskuline Paradigme indførte ensformighed til gode for gruppens/stammens overlevelse.
Forskellighed blev opfattet som en trussel for selve overlevelsen, og enhver der skilte sig ud fra denne konformitet, mødtes med strenge repressalier: udstødelse fra samfundet.

Kvinder som ejer deres intuition og unikke evner begrænses i deres udfoldelse under truslen om prædikatet “underlig”, “anderledes”, “heks” – og dermed mulig udstødelse.
Dette holder kvinders visdom lænket til uautentiske former for udtryk af unikke egenskaber, kvaliteter og afholder dem fra at indtage det feminine lederskab og deres egen storhed.

Tiden er inde, til at hele såret, og byde Det Guddommelige Feminine velkommen tilbage

De 3 Traumer ligger latent i vores kollektive bevidsthed, og er således en del af både din og min hukommelse. De kommer til udtryk i kvinders måde at sabotere egen selvudfoldelse på gennem begrænsende overbevisninger, tanke- og handlemønstre.

Og for at skabe et liv i overskud, i kærlighed og i overensstemmelse med dem vi er inderst inde – så må vi heale traumerne i os selv. Hvad der heales i en enkelt kvinde, heales samtidigt på kollektivt plan. Og i takt med at Det Guddommelige Feminine atter indtager sin rette plads i den kosmiske vægtskål, heales også menneskehedens og Mama Gaias traumer

“Søster, søster, hør mig kalde!
Hvad er gjort for én, er gjort for os alle …”

En af vejene til at forløse traumerne, er at arbejde med din andel af den kollektive bevidsthed – at rense din karmiske baggage for uforløste bindinger, sjælskontrakter og hente din Ophøjede Seksuelle PræstindeArketypes sjælsfragmenter hjem på et spirituelt, mentalt, følelsesmæssigt og fysisk plan.
Dybest set: At rydde op, og genaktivere din sjælsDNA fulde potentiale – dine fødselsret som refleksion af selve Skaberkraften.

Hermed tillader vi din indre Gudbid – din Guddommelige Storhed og Kraft, at træde frem og atter skinne, så andre kan blomstre i dit lys.

Vi er her for at forstærke og forstørre hinanden.

PS: Læs også Traume I: Den Prostituerede og Traume II: Besat af Dæmoner

2 kommentarer til “Magdalenens og det Guddommelige Feminines 3 Traumer III
 1. Celestine Andersen siger:

  Kæreste Kristine! Tak fordi du deler ud af din fantastiske visdom. Jeg er så glad, rørt og begejstret over at få indblik i din indre verden – wow hvor er den stor, rig og smuk!
  Tak for dit smukke virke, der er med til at løfte og heale verden.
  Og må sige at din hjemmeside er STUNNING!!! Så flot!!!
  Jeg er dybt imponeret og inspireret.
  Kærlige hilsner, Celestine

 2. kristine siger:

  Ahhh … kære Celestine, tusind tak.
  Og i lige måde – du er mig en stor inspiratrice ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den gratis guide: Livsformålet i dit Fødselstal
.

AKTUELT

LIVSFORMÅLet I DIT FØDSELSTAL Når vi kender vores største potentialer og udfordringer, er vi godt klædt på til at realisere vores drømme.
Vil du kende dine kvaliteter, naturtalenter og udfordringer? BOOK HER

DIN LIVSRYTME OG TIMING Hvilke af dine unikke kvaliteter og udfordringer kommer særligt i spil i netop dette år? Hvornår har du medvind og hvornår har du modvind? Hvilke temaer er på spil?
BOOK HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM