Magdalenens og det Guddommelige Feminines 3 Traumer I

Magdalenens Traumer er det Guddommelige Feminines tre kerneudfordringer, som vi må heale i os selv og i verden for at skabe et bæredygtigt og ligeværdigt samfund.
De blev båret af Magdalenen Maria i hendes rolle som Den Feminine Kristus

Det første Traume: Den Prostituerede

Det første Traume relaterer til seksualitet, begær og livet i en krop.
Kvinder blev engang hyldet og æret som portal til det guddommelige, repræsentanter for alting kærligt, visionært og lysende.Magdalenen 3

I takt med Det Ubevidste Maskuline Paradigmes patriarkalske samfundsstruktur blev mere og mere udbredt, blev kvinder også mål for den propaganda, at deres værd, værdighed og værdsættelse er tæt knyttet til undertrykkelsen af deres seksuelle potentiale (Jomfruen), og er i århundreder blevet udstillet som “horer” og urene, ifald de udlevede dette potentiale.
Dette konstant påførte program er blevet indoktrineret både i det kollektive felt, i de fleste moderne kulturer, og selvsagt er det altså også dybt rodfæstet i den cellulære og genetiske hukommelse i enhver kvinde.

Det betyder af det feminine er svækket. Og at kvindens iboende guddommelige feminine kraft er begrænset, idet programmet og den kollektive hukommelse ubevidst holder hende lænket og undertrykt, og derfor selvbegrænsende ift. at indtage sin storhed og sande længsler i livet, i kærlighed og i business.

Tiden er inde til at hele såret, og byde Det Guddommelige Feminine velkommen tilbage

De 3 Traumer ligger latent i vores kollektive bevidsthed, og er således en del af både din og min hukommelse. De kommer til udtryk i kvinders måde at sabotere egen selvudfoldelse på gennem begrænsende overbevisninger, tanke- og handlemønstre.

Og for at skabe et liv i overskud, i kærlighed og i overensstemmelse med dem vi er inderst inde – så må vi heale traumerne i os selv. Hvad der heales i en enkelt kvinde, heales samtidigt på kollektivt plan. Og i takt med at Det Guddommelige Feminine atter indtager sin rette plads i den kosmiske vægtskål, heales også menneskehedens og Mama Gaias traumer

“Søster, søster, hør mig kalde!
Hvad er gjort for én, er gjort for os alle …”

En af vejene til at forløse traumerne, er at arbejde med din andel af den kollektive bevidsthed – at rense din karmiske baggage for uforløste bindinger, sjælskontrakter og hente din Ophøjede Seksuelle PræstindeArketypes sjælsfragmenter hjem på et spirituelt, mentalt, følelsesmæssigt og fysisk plan.
Dybest set: At rydde op, og genaktivere din sjælsDNA fulde potentiale – dine fødselsret som refleksion af selve Skaberkraften.

Hermed tillader vi din indre Gudbid – din Guddommelige Storhed og Kraft, at træde frem og atter skinne, så andre kan blomstre i dit lys.

Vi er her for at forstærke og forstørre hinanden.

En kommentar til “Magdalenens og det Guddommelige Feminines 3 Traumer I

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den gratis guide: Livsformålet i dit Fødselstal
.

AKTUELT

LIVSFORMÅLet I DIT FØDSELSTAL Når vi kender vores største potentialer og udfordringer, er vi godt klædt på til at realisere vores drømme.
Vil du kende dine kvaliteter, naturtalenter og udfordringer? BOOK HER

DIN LIVSRYTME OG TIMING Hvilke af dine unikke kvaliteter og udfordringer kommer særligt i spil i netop dette år? Hvornår har du medvind og hvornår har du modvind? Hvilke temaer er på spil?
BOOK HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM