Healing og manifestation

Opklarende spørgsmål er den største healing, der findes.

Du kender det sikkert ….

Du har en drøm du gerne vil realisere – og hver gang du tager skridt i retning af den – eller måske endda bare tænker på den – så bliver du tung i kroppen, en stemme begynder at fortælle dig om de 1000vis af måder det er fuldstændigt urealistisk på, og du begynder på overspringshandlingerne.
Måske under argumentet om, at du skal ud af den tunge energi og ind i en høj for at manifestere “rigtigt”.

Og drømmen bliver ved med at være en drøm.

Min påstand er, at du ikke skal FJERNE dig fra den negative stemme, den tunge energi eller al den frygt for at bevæge dig ud af komfortzonen.

For det er altsammen dele af dig, som prøver af al magt at beskytte dig fra en skæbne, som de opfatter som værre end en fremtid uden din drøm.

Og de dele kan vi snakke med. Så de slipper deres greb i din manifestation. Så de slipper frygten for din drøm og hermed holder den på lang afstand af dit liv.

Tal med med de dele. Giv dem opmærksomhed. Uden at skælde dem ud eller fortælle dem, at de er forkerte.

Så snart du giver dem kærlig opmærksomhed, er de ikke lige så bange, og holder op med den indædte kamp for at beskytte dig mod dine drømme.

Opklarende nysgerrige spørgsmål er den største healing der findes <3

Kristine Ojken DREAMS DELIVERY SERVICE (3)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den gratis guide: Livsformålet i dit Fødselstal
.

AKTUELT

LIVSFORMÅLet I DIT FØDSELSTAL Når vi kender vores største potentialer og udfordringer, er vi godt klædt på til at realisere vores drømme.
Vil du kende dine kvaliteter, naturtalenter og udfordringer? BOOK HER

DIN LIVSRYTME OG TIMING Hvilke af dine unikke kvaliteter og udfordringer kommer særligt i spil i netop dette år? Hvornår har du medvind og hvornår har du modvind? Hvilke temaer er på spil?
BOOK HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM