Gaven der stadigt giver – hvad numerologien som værktøj gør for mig

Det er ingen hemmelighed, at mødet numerologien ændrede mit liv for altid. I starten troede jeg det kun handlede om navneskiftet – nu ved jeg bedre.
Og jeg fik lyst til at dele nogle andre sider af numerologien med dig. Selv den mest basale numerologiske viden, er nemlig en gave, der bliver ved med at give 🙂

Så med ønsket om, at det kan inspirere dig eller udvide din numerologiske forståelse bare en my, så er dette hvad jeg får ud tallenes magi:

  • kendskabet til bare de 9 grundtyper, deres styrker og udfordringer, hjælper mig med at forstå mine medmennesker, så hvor jeg tidligere kunne blive meget såret eller vred over deres handlinger, kan jeg nu se intentionen bag, og forstå HVORFOR de siger eller handler som de gør. Tro mig – det gør verden meget lettere at navigere i 🙂
  • kendskabet til mine egne essenstal og skæbnetal landede utroligt meget kærlighed og forståelse i mig. Og det er stadigt et af de elementer, som mine kunder føler sig allermest set og genkendt i. Når vi begynder at forstå vores egen energi-anatomi, så kan vi langt lettere samarbejde med de livsområder, hvor vi holder os selv tilbage, og se indholdet af vores blinde vinkler. Og så bliver det rigtigt sjovt, at gå efter vores drømme.
  • kendskabet til den numerologiske kalender er en spirituel praksis – altså dagens, månedens og årets vibrationer giver mig et indblik i de langt større cyklusser som universet kører i. Og det er i dette felt, jeg for alvor har hentet forståelse for, hvordan vi manifesterer og samarbejder med skaberkraften. Og ikke mindst forståelse af den guddommelige timing. Så slut med “hvorfor virker det ikke?” og “er jeg helt forkert, siden det ikke virker?”
  • den masserer og træner mine intuitive evner, så jeg står langt stærkere i mig selv.
  • en forståelse for livets “spilleregler” – før havde jeg tit oplevelsen af, at jeg spillede ludo og universet kroket! Og at jeg slet ikke kendte reglerne, men allerede var sat ud af spillet fra start af!

Numerologien er så meget mere en udregning af numeroskoper og praksis som numerolog. Og læren har så mange gaver at give uden det kræver en lang uddannelse. Den kan også åbne en ny forståelsesramme for dig, der ikke skal arbejde som numerolog, men som måske gerne vil kende dig selv bedre, forstå arbejdskolleger eller familiemedlemmer – eller på en sjov og legende måde træne dine intuitive evner.

Er du nysgerrig efter at dykke ned i tallene? Så tjek Magisk Numerologi Program ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den gratis guide: Livsformålet i dit Fødselstal
.

AKTUELT

LIVSFORMÅLet I DIT FØDSELSTAL Når vi kender vores største potentialer og udfordringer, er vi godt klædt på til at realisere vores drømme.
Vil du kende dine kvaliteter, naturtalenter og udfordringer? BOOK HER

DIN LIVSRYTME OG TIMING Hvilke af dine unikke kvaliteter og udfordringer kommer særligt i spil i netop dette år? Hvornår har du medvind og hvornår har du modvind? Hvilke temaer er på spil?
BOOK HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM