Fuldmånemanifestation

Kristine Øjken Manifestation

Grafisk design: Kristine Øjken

Fuldmåneenergien bruges ofte til manifestering – men det er ikke fuldmånen, der manifesterer for os. Det er os selv.
Fuldmånen er ikke specifikt en manifestationsenergi – men det er en healingsenergi der støtter vores manifesteringsproces.

For den hjælper os til at se, hvad vi manifesterer i vores virkelighed, og undersøge om det, fremover stadigt er det vi ønsker, eller om vi vil noget helt andet.
Og når vi i fuldmånens lys klart kan se, hvad der virker og hvad der ikke virker, kan vi aktivt vælge at plante andre intentionsfrø, og tage lederskab for at byde BEVIDST manifestation ind i vores liv.
Bevidst manifestation er ikke at afgive en bestilling fra det kosmiske katalog, og så afvente levering.

Bevidst manifestation er en healingsoplevelse, hvor vi dykker under de ydre ønsker og ind til kernen. Det er en healingsoplevelse der styrker dig i at VÆRE din egen frihed, sikkerhed og kærlighed.
For når vi dykker ned under alle vores ønsker, så er de kvaliteterne vi gerne vil opleve – frihed, tryghed, kærlighed og helhed.

Bevidst manifestation er at heale alle de dele af dig, der ikke tror, at alle dine ønsker er mulige for dig.
Når de dele får lov til at tale og fylde – og du kan give dem det nærvær og den taletid de råber efter. Så er du altid fri, elsket, og tryg.
Og derfra bliver du en kraftfuld magnet til alle de ting du ønsker dig. Og det sker organisk. Det betyder at manifestation ikke længere er en praktik og øvelse, men en naturlig organisk konsekvens af din vibration.
Og det er jeg vanvittigt taknemmelig for at have lært. Tak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den gratis guide: Livsformålet i dit Fødselstal
.

AKTUELT

LIVSFORMÅLet I DIT FØDSELSTAL Når vi kender vores største potentialer og udfordringer, er vi godt klædt på til at realisere vores drømme.
Vil du kende dine kvaliteter, naturtalenter og udfordringer? BOOK HER

DIN LIVSRYTME OG TIMING Hvilke af dine unikke kvaliteter og udfordringer kommer særligt i spil i netop dette år? Hvornår har du medvind og hvornår har du modvind? Hvilke temaer er på spil?
BOOK HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM