Du er ikke tilstede 70-90% af dit liv – din autopilot styrer dit liv

Hvem styrer raketten med kurs mod dine drømme?

Hvem styrer raketten med kurs mod dine drømme?

Du træffer uafbrudt valg, og alle valg har konsekvenser – derfor giver det ekstremt god mening at dykke lidt længere ned i, hvilke dele af dig, der egentligtstyrer dine beslutninger.

De fleste tror, at de aktivt bevidst træffer beslutninger udfra en logisk overvejelses- og beslutningsproces.

Men faktisk så træffer din underbevidsthed beslutninger for dig et sted mellem 70-90% af tiden.
70 -90% af tiden!!!
Det svarer til, at du mellem 16-21 timer i døgnet har sat en anden bag rattet i dit liv!

Lidt a la – du møder ind kl. 8 – 13, og måske bliver du endda kun i 2,5 timer. Resten af tiden er der noget andet der styrer biksen. Prøv at overveje, HVOR MANGE beslutninger der tages, når du ikke er i mødelokalet.

Beslutninger om din fremtid, din økonomi, dit parforhold, din sundhed.

Med andre ord så kører du størstedelen af tiden på autopilot. Og det er ikke kun dårligt. Det er autopiloten der søger for, at du ikke skal bruge krudt på at trække vejret. Eller holde balancen når du står op, går eller sidder. At din fordøjelse fungere uden opsyn osv.

Næ, der hvor vi gerne vil sikre os, at der er styr på beslutningsprocessen, er i den del af autopilotens styresystem, som handler om, hvordan du skaber dit liv. Hvilke retningslinjer og reglementer autopiloten er blevet udstyret med når det kommer til manualen for: projekt øg indtjeningen, projekt tab 5 kg, projekt spis sundt, projekt bed om lønforhøjelse – eller hvilke som helst andre ønsker og drømme, som du har sat din autopilot til at realisere.

Helt ærligt så kører de flestes autopiloter på forældede instruktioner – eller endda på manualer som slet ikke passer til dit maskineri. Det er derfor, at nogle ting er så uendeligt svære at få til at ske.
Kig på dit liv – det er ret let at se, hvor manualen ikke var kompatibel med dit maskineri – dér hvor alting kører meget godt, er der fint hul igennem.
Men de steder hvor du bliver ved med at sidde fast eller løbe ind i samme forhindring. Dér kan du med sikkerhed konstatere, at der er en autopilot, der arbejder efter den forkerte manual.

Løsningen er …

Hvordan får man så opgraderet autopilotens arbejdsmanual?

Det er lige præcis her, at du anvender de tre trin til at udskifte arbejdsmanualen:
  • Identificer hvilket program, som autopiloten kører efter – når du kan se, hvilket program der kører, kan du lettere finde ud af, hvad der skal ind i stedet.
  • Anerkend manualens indhold – det er der for en grund, og grunden er altid baseret i ønsket om at beskytte dig.
  • Hjælp din autopilot med støtte og tryghed mens den nye manual implementeres – så den ikke automatisk trækker den gamle frem og aktivere den i en krisesituation.

Har du brug for hjælp til at afkode din autopilots programmer ift. et specifikt emne? Står du over en stor beslutning?
Book en session og lad os se på, hvilken manual din autopilot kører efter, og hente styringen hjem til dit bevidste jeg.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den gratis guide: Livsformålet i dit Fødselstal
.

AKTUELT

LIVSFORMÅLet I DIT FØDSELSTAL Når vi kender vores største potentialer og udfordringer, er vi godt klædt på til at realisere vores drømme.
Vil du kende dine kvaliteter, naturtalenter og udfordringer? BOOK HER

DIN LIVSRYTME OG TIMING Hvilke af dine unikke kvaliteter og udfordringer kommer særligt i spil i netop dette år? Hvornår har du medvind og hvornår har du modvind? Hvilke temaer er på spil?
BOOK HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM