Bare dejligt

Idag prøver jeg en ny følelse …
 
De seneste par år har budt på stor indre udvikling for mig, og mit standardsvar på, når folk spurgte mig, hvordan det går/har du det – har stort set været indkogt og opsummeret i ordet: VILDT! – Det går vildt.
Jeg har stort set været i proces konstant de sidste 2 år. Jeg har forladt dele af mig, ladet dem dø, genfødt – genopfundet og genopdaget nye sider af mig nærmest på daglig basis. Tiden er accelereret, livet er fyldigere, farverne klarere og visionerne langt større. De skygger og dæmoner jeg har ladet træde ind på scenen har været af den virkeligt nasty slags. Og det har været både skønt, vidunderligt, skørt, forfærdeligt og ganske enkelt VILDT!
 
Idag kan jeg ændre det svar. Jeg mærker nemlig noget for mig helt nyt. Idag er ordet dejligt. Bare dejligt.
Ikke på den hæsblæsende og bombastiske måde. Ikke med pomp og pragt. Ikke på den store og larmende måde.
 
Bare dejligt.
Helt roligt og uden fabelader dejligt. Helt trygt og hverdagsagtigt dejligt. 
Tænk at man også kan det. Tænk at opdage, at man også kan transformere og åbne portalerne dejligt. At det ikke nødvendigvis behøver været vildt, men bare kan være dejligt. Tænk at jeg kan byde monstrene på the i stedet for en tur på den elektriske tyr, hvor det bare gælder om at holde fast og undgå at blive smidt af.
I den dybe ro af bare dejligt, kan jeg tale med dem i stedet for at råbe. Jeg kan vande dem med bare dejligt og byde dem en ekstra bare dejligt småkage, hvis de spiller med musklerne. Sige: ved du hvad – idag er jeg bare dejlig. Så hvis du insisterer på en konkurrence i hvem der holder længst, så er det ikke her. Jeg behøver ikke spille det game.
Men hvis du har lyst til at komme til orde og deltage i legen, kan vi tegne og farvelægge dig i en ny kontur og farveskala. Og hvis vi gør det rigtigt flot, kan vi også hænge et billede op på væggen med ordene: Se Monstret – nu i flotte farver og glimmer. Fordi uhyret og skyggen nu er blevet belyst på den dejlige måde. Så vi kan se glæden og dejligheden i det. Forstærke og forstørre de gyldne indsigter det bragte. 
 
Så jeg har det dejligt. Bare dejligt.
Kristine Øjken monster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den gratis guide: Livsformålet i dit Fødselstal
.

AKTUELT

LIVSFORMÅLet I DIT FØDSELSTAL Når vi kender vores største potentialer og udfordringer, er vi godt klædt på til at realisere vores drømme.
Vil du kende dine kvaliteter, naturtalenter og udfordringer? BOOK HER

DIN LIVSRYTME OG TIMING Hvilke af dine unikke kvaliteter og udfordringer kommer særligt i spil i netop dette år? Hvornår har du medvind og hvornår har du modvind? Hvilke temaer er på spil?
BOOK HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM