2016 – et kraftfuldt 9’er år i brydningstid

Ligesom du og jeg har verden også en numerologisk cyklus, som vi og resten af kloden er påvirket af. Verdens numerologiske cyklus – eller den globale cyklus løber over en periode over 9 år. En udvikling hvor hvert år har sit eget tema eller nuance – og dette tema udspiller sig på baggrunden af de øvrige globale numerologiske koder. Herunder ser du en oversigt over de generelle energistrømme for hvert enkelt udviklingsår – den er selvfølgeligt generel, fordi der er så uendeligt mange nuancer i numerologiens verden.
KristineØjken blog-separator mini
1’er året: handler om igangsættelse, esoterisk set besidder 1 selve skaberordets kraft, nye begyndelser, masser af idéer, ren barnlig glæde og begejstring, rigdom, stå rankt for sig selv, selvtillid, fokuseret mental impulsiv kraft. Energetisk eksplosion. Adskillelse. Tanken opstår, ægget befrugtes. Mental.

2’er året: handler om balancering, grænsesætning, energiudveksling – hvor slutter jeg og hvor starter du, hengivelse til nydelse og ekstase, følelsesmæssig bølgegang, mærke og føle, dualitet og modsætninger skal forenes. Tanken og fosteret tager form i vegetativ passiv tilstand – selvom vi ikke endnu kan se resultatet, er det her kimet bliver til en fysisk manifestation, klar til at fødes i verden. Fysisk.

3’er året: handler om at udtrykke sig udfolde og afprøve ens muligheder i verden. 3 er sandhedssøgeren der søger retfærd og lighed. 3 er også legende tilgang til overflod og succes, og giver udtryk for sin unikke essens gennem kreativitet. Tanken og barnet oplever sig selv, begejstres over verden og bygger selvværdi på baggrund af verdens respons på dets handlinger.  Mental.

4’er året: handler om forandring gennem stabilitet – forandring sker gennem liv, død og genfødsel. Det er det stabile hjul i naturen, i historien, i udviklingens spiral. Hvad er unikt og må bevares? Hvilke livsområder besidder ikke integritet mellem indre sandhedskerne og ydre manifestation – hvilke programmer eller strukturer må vige pladsen for at den rene essens kan komme til udtryk? Tanken, strukturen, barnet går igennem en “teenage-periode”, hvor det indre barns renhed må smeltes om til en voksen og selvstændig identitet – indefra og ud. Fysisk

5’er året: handler om bevægelse og kommunikation. Kommunikations særlige nuance her gælder kommunikation mellem individet og verden. Det at skabe relationer og kommunikere ens livsmanifest. Det er samtidigt tallet der er længst fra den oprindelige guddommelige enhed – altså hvert tal fra 1-9 er et udtryk for den splittelse fra den fælles enhed og ophav. 5 er i denne sammenhæng det tal der er længst fra enheden – og samtidigt det tal der handler allermest om at leve her på jorden. Tanken og barnet er blevet voksent og fortæller nu verden, hvem og hvad det er og repræsentere her i livet. Mental/fysisk.

6’er året: handler om den fokuserede kærlighed – i 5 vidste vi verden vores identitet og energiaftryk for at kunne fokusere vores kærlighed i en komprimeret stråle og selv stå i andres kærlighedsstråle. 6 er kærligheden mellem mennesker. Omsorgsfuld, moderligt nærende, tryg og varm. Så 6 handler om fællesskab i det små, hjemmet, nationen. Alle de grupper vi indgår i og er loyale eller bundet til. Glæden ved at skabe nærende rammer som livet kan udfolde sig i. Tanken og mennesket formerer sig og frigiver det skabte så det undslipper vores kontroldomæne. Det gravide 6 er fysisk i sin grundtone.

7’er året: handler om spirituel transformation. Bevidsthedsudvidelse og fleksibel tankegang. Undersøger verden – leder efter årsagssammenhænge og svar på de store spørgsmål i livet. Skaber sammenhørighed og gruppeløft på tværs af grænser, nedbryder grænser. Den globale nomade der undersøger mennesker, trosoverbevisninger og tankerformer uden dom over kultur, status, race, form, farve og funktion. Tanken og mennesket modnes til at se de større sammenhænge og opleve at være en del af noget større. Vi bevæger os tættere på den oprindelige guddommelige enhed igen. 7 tjekker lidt ud af det materielle og jordiske – og flyver (til tider lidt urealistisk) mod stjernerne. Mental.

8’er året:  Forbinder himmel og jord. Nu skal både de materialle jordiske kræfter – evnen til at sætte form på idé – og de luftige åndelige indsigter afstemmes, så slutproduktet er i harmoni med det jordiske menneskes behov – og det på en måde, så det også er i harmoni med klodens og eksistensens indre sandhed: At vi alle er gjort af samme urstof som der ikke må forbrydes imod. For en forbrydelse mod det store er også en forbrydelse mod det i det små. 8 viser os i ekstremer de to modpoler i 8-taller som må forenes, eller afbalanceres så udsvingene ikke bliver overdrevne. Her begynder vi, at overveje, hvilke såsæd der skal lægges til forspiring for næste cyklus. Tanken og mennesket justeres og oplever ekstremerne. Fysisk og materielt. Penge er et stort tema.

9’er året: Som sidste stadie inden opløsningen i den guddommelige enhed igen (og cyklussen starter forfra i 1) er 9s store tema, at stå stærkt i sin fulde kraft og fuldføre igangværende transformationer. Det er Kronen på Værket. Det er her mennesket og tanken er modnet og indviet til Royalt lederskab – det ypperste lederskab, som er hjertebaseret, humant og visionært.
Det levede lederskab som viser vejen for andre gennem eksemplets kraft. Al viden og visdom samlet fra 1-8 samlet nu i 9’erens kronede hoved. 9 er også tiden for afslutninger og farvel, men kun for at gøre plads til alt det nye, og 9 tallet er øjeblikket før sammensmeltningen med det guddommelige, så her trækkes al kraften hjem og koncentreres – ligesom træer og frugter trække al kraft tilbage i kernen om efteråret.
Det er her de sidste indsigter skal lande og de sidste krampagtige forsøg på at fastholde status quo må opgives. Det er også fuld kærlighed fra inderst til yderst i forståelsen af den enhed der venter. At vi alle er ét – og elsker jeg dig, må jeg også nødvendigvis elske mig selv. Det er overenstemmelse med hvordan jeg behandler mig og dig, hvordan jeg dømmer mig og dig etc. Der er fuld lighed.
KristineØjken blog-separator mini
På verdensplan er 2016 et 9’er år. Og alle 9’er år i dette århundrede er koblet internt sammen med 7 – så udover at 9 fuldender og afslutter igangværende konflikter, døende systemkollaps, sammenbrud af strukturer – så sker det, for at vi kan vokse spirituelt og vores kollektive bevidsthed ekspanderer (7). Hvordan kommer det til udtryk?

Tænk tilbage over de sidste 8 år. Den nuværende cyklus der startede i 2008 indre numerologiske kode talte om 8’s tema om penge + ekstremer i sammenspil med 10/1, som en skruer op eller ned, går godt eller dårligt – og i sammenspil med en 28/1 vibration som taler om at miste penge, bekymringer og løftebrud . Altsammen i et århundrede der taler om 21/3: at Sandheden skal frigive os. Og hvad tænker du på når du tænker 2008?

Jeg tænker finanskrise, sammenbrud af aktiemarkedet, boligmarkedet – alle markeder jeg kan komme i tanke om. Folk der måtte gå fra hus og hjem, fordi de havde investeret dårligt eller uoplyst, hvilke skabte uhørt mange bekymringer om fremtiden. Løftebrud i form af krakkede banker og virksomheder.
Resultatet ser vi blandt andet i en stadigt voksende forbrugsbevidsthed rettet mod større fælleskab: delebiler, airbnb, madspildsinitiativer, samkørselsordninger, feriebytte-lejligheder, byhaver, øko-brugsforeninger osv. Og det vil bare vokse endnu mere her i 9’er året.
KristineØjken blog-separator miniKristineØjken blog-separator mini
Det er altid let at spå om fortiden – I know.

Men fordi de numerologiske cyklusser er, som de er, kan vi faktisk også se ind i fremtiden. Det gør jeg i Alkymistens Energiprognose 2016, så er du nysgerrig og savner mere indsigt i de rytmer vi lever i, og hvordan det ser ud for dig, din specifikke årssignatur – så vil jeg invitere dig til at læse videre HER.

Jeg ønsker dig et vidunderligt 2016, jeg sadler transformationsvilddyret op så jeg kan styre det, fremfor at blive løbet over ende, og du er velkommen!
KristineØjken blog-separator miniKristineØjken blog-separator mini
Kristine Øjken Alkymistens Energiprognose 2016Kristine Øjken Alkymistens Energiprognose 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den gratis guide: Livsformålet i dit Fødselstal
.

AKTUELT

LIVSFORMÅLet I DIT FØDSELSTAL Når vi kender vores største potentialer og udfordringer, er vi godt klædt på til at realisere vores drømme.
Vil du kende dine kvaliteter, naturtalenter og udfordringer? BOOK HER

DIN LIVSRYTME OG TIMING Hvilke af dine unikke kvaliteter og udfordringer kommer særligt i spil i netop dette år? Hvornår har du medvind og hvornår har du modvind? Hvilke temaer er på spil?
BOOK HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM